Garanti og Returnering

Garanti

Tivoli Audio fremstiller sine produkter efter meget høje standarder, og vi er sikre på, at vore produkter fungerer godt. Derfor garanterer vi i en periode på 2 år fra den oprindelige købsdato over for den oprindelige ejer, at vores produkter er fri for fejl i materialer og fremstilling.

Denne garanti dækker ikke skader forårsaget ved forkert installation, forkert hjælpeudstyr modifikationer, uautoriserede reparationer, skader eller tab opstået under forsendelse, misbrug, ulykker, brug på forkert spænding/strøm, lynnedslag og anden force majeure, normalt slid, kommerciel brug eller køb fra uautoriserede forhandlere. 

Købsbeviset som dokumentation for, at enheden er købt af en autoriseret forhandler inden for garantiperioden, kan kræves til service under garantien. Skulle der blive brug for denne service, bedes du IKKE returnere produktet uden først at have kontaktet din forhandler eller Tivoli Audio. Denne garanti kan ikke overdrages. Tivoli Audio betaler ikke for mistet tid, ulejlighed, tab af brug af produktet eller skader, der måtte være anrettet af produktet.

Denne garanti giver dig specifikke juridiske rettigheder, og du kan eventuelt have andre rettigheder, som gælder fra stat til stat. Visse stater tillader ikke begrænsninger i indforståede garantier eller udelukkelsen af følgeskader, og derfor gælder udelukkelsen af følgeskader muligvis ikke dig.

Bytte & Retur

Skulle du mod forventning opleve et problem med et af vore produkter, bedes du kontakte os direkte og få et returneringsautorisationsnummer på: 8082-6844 eller sende os en email til: mail@tivoliaudio.dk. Du bedes have et varenummer, en beskrivelse af problemet og et serienummer klar ved opringningen.

Efter vort skøn reparerer eller erstatter vi varen. Hvis du vil returnere dit køb og have det refunderet, skal du gøre det på samme måde inden 30 dage fra den originale købsdato. Kontakt os gratis på 8082-6844 med dit ordrenummer og serienummer, så vi kan give dig et ticketnummer og den nødvendige forsendelsesadresse til returneringen i god tid. Du er ansvarlig for afholdelse af forsendelsesudgifter til returneringen. For at undgå faktureringer skal alle returneringer og byttevarer indeholde den originale emballage, produktkasse og alt tilbehør, som kan omfatte strømforsyninger, elledninger, fjernbetjening, antenne, tilslutningskabler, indsætningskort og vejledningsmaterialer.

Refundering finder generelt sted inden for en af to faktureringsnotaer på det samme kort, der anvendtes til det oprindelige køb. Hvis ordren er givet med en check eller anvisning, udskrives en check til dækning af refunderingen.