OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Køb

Returnere

Generelt

Teknisk

Sikkerhedskoden er en sikkerhedsfunktion på kreditkort fra Visa, MasterCard, Discover og American Express. Ved at medtage den i bestillingen er du med til at beskytte din konto mod svindel og åbner for endnu en mulighed til at sikre, at din ordre er legitim.

For Visa, MasterCard og Discover-kunder er sikkerhedskoden de 3-cifrede tal, der findes bag på kreditkortet, normalt oven over underskriftsstregen. 

American Express-kunder skal se efter det 4-cifrede tal, der er trykt på kortets forside. Afhængigt af, hvilket kort, du har, skal nummeret stå med små typer over kreditkortets hovednummer.

Hvis dem er købt direkte, har kunden 30 dage til at returnere en radio til refundering uanset årsag. Denne refundering omfatter dog ikke de oprindelige forsendelsesomkostninger.

Tivoli Audio-produkterne har 2 års garanti mod fejl i materialer og forarbejdning. Spørg den forhandler, du har købt dette produkt af, vedrørende garantiservice eller reparation.

Hvis du ønsker at returnere en radio til os (ved reparation, erstatning eller refundering), skal du først kontakte Tivoli Audio og have et autorisationsnummer og en vejledning. Tøv ikke med at kontakte os på 8082 - 6844 - gratis 9.00 - 17.00 man - fre

Advarsel: Bemærk venligst, at hvis du sender en vare tilbage til os uden først at have modtaget et ticketnummer, påtager Tivoli Audio sig ikke noget ansvar for varer, der måtte gå tabt eller blive beskadiget. Alt tilbehør, der oprindeligt var inkluderet i dit Tivoli Audio produkt, skal returneres for at undgå udgifter til erstatning af tilbehør, der ikke var inkluderet i returneringen.

En strømspareskinne med beskyttelse mod overspænding er en klog investering, da overspænding ikke er dækket af fabriksgarantien. Strømskinner med støjfiltrering kan også bortfiltrere eventuelle forstyrrelser fra andre elektroniske husholdningsprodukter.

Ja. Der kræves et meget stærkere signal på AM-båndet end på FM-båndet, før det gule signalindikatorlys tændes, så det er ikke usædvanligt, at lyset slukkes, når der er stillet ind på en AM station.

Vores radioer kan ikke serviceres af brugeren. Vær opmærksom på, at ved ændringer på din radio fra dens originale konstruktion bortfalder garantien, og enhedens funktion ændres i forhold til den originale konstruktion. 

Desuden sælger vi ikke servicehåndbøger på grund af vores liberale garantipolitik. Hvis vi ikke kan reparere varen, erstatter vi den, hvis den er købt hos os eller hos en autoriseret forhandler af Tivoli Audio. 

Hvis du oplever problemer med radioen, bedes du kontakte os på hverdage 8082 - 6844 - gratis 9.00 - 17.00 man - fre

Først et par ord om AM, FM og modtagelse: Selvom FM stereo giver en mere virkelighedstro gengivelse end AM, har FM-signalet et kortere område og er følsomt for flervejssignaler. 

Et flervejssignal opstår, når et FM-signal afbøjes af bygningsværker i nærheden. Disse reflektioner danner flere signaler, der når radioen på lidt forskellige tider. Dette resulterer i hvæsen, støj og i visse tilfælde en reduktion af den samlede signalstyrke. Flervejssignal er forårsaget af bygninger, høje, broer og hvad der ellers kan hindre FM-signalet i at nå din radio. 

AM benytter et simpelt, langtrækkende monosignal, men lider af dårlig gengivelse, hvidstøj og er følsomt over for ugunstige vejrforhold. Visse AM-stationer kan modtages klarere om natten, når deres signalbaner afbøjes oppe mod jordens ionosfære og dermed kan række over lange afstande. Andre AM-stationer, der modtages om dagen modtages måske slet ikke om natten, fordi myndighederne, f.eks. det føderale P&T i USA, kræver af mange AM-stationer, at de arbejder på reduceret effekt om natten eller ophører med udsendelser i det hele taget for ikke at forstyrre andre AM stationers signaler. 

Til bedre AM-modtagelse anbefaler vi indendørs trådløs AM-antenne som Terk AM Advantage. Denne antenne får typisk de bedste resultater med vores radioer. 

Hvis der kræves en kraftigere antenne, skal du prøve en FM dipolantenne eller en forstærket indendørsantenne som Jensen FM25. 

Den bedste FM-modtagelse opnås ofte med en udendørsantenne, der er specifikt konstrueret til FM (GAM, WINEGARD). 

At forgrene TV-kablet og forbinde det med det udvendige antennestik bag på radioen forbedrer nok ikke automatisk modtagelsen. De fleste udbydere af kabel-TV kræver, at du kontakter dem for at aktivere denne tjeneste, og nogle kræver et månedligt gebyr for det. 

Bemærk, at selv de mest følsomme tunere ikke kan modtage et signal, der ikke er der. Hvis du forsøger at at modtage signalet fra en station, der ikke når din lytteradius, er der ikke nogen tuner eller antenne, der hjælper.

Nej, vi fraråder at købe et 3. parts PAL-batteri. Tivoli’s batteri er specialdesignet specifikt til PAL/iPAL med efterfølgende omfattende tests. Vi kan ikke garantere 3. parts tilgang på grund af sikkerhed og kompatibilitet. Skader forårsaget af 3.partsprodukter dækkes ikke af garantien. Autoriserede PAL-batterier sælges direkte og udelukkende gennem Tivoli Audio og vores autoriserede forhandlere.

DAB (Digital Audio Broadcasting) findes i mange asiatiske og europæiske lande. Det svarer til HD radio i USA, men der sendes ikke i DAB i USA.

Der tilrådes batterier med kapaciteter mellem 1800 mAh og 2400 mAh. Disse normeringer relaterer sig til, hvor længe SongBook og iSongBook spiller uden genopladning af batterierne.

Strømforsyningen eller den indbyggede transformer er normeret til det pågældende land. Til modeller med digitalt ur (som SongBook og iSongBook) bruger uret et 24 timers format i stedet for 12 timers formatet, vi er vant til i USA. Til modeller med en digital tuner, (som SongBook og iSongBook), er tunerens betoningsudligning indstillet til det pågældende land, hvor det skal bruges. Endelig skal alle modeller opfylde de sikkerheds- og miljøstandarder, der gælder i hvert land.

De fleste af vores bordradioer bruger samme analoge tuner, så der er kun lille forskel på dem. Både SongBook og iSongBook bruger samme digitale tuner. Begge typer modtager fremragende. Dit valg bliver faktisk at bestemme, hvilke funktioner, du kræver.

Stereohovedtelefoner skal bruges med alle vores radioer. De bruger standardstikket på 3,5mm (1/8"). Hvis du bruger hovedtelefoner med Model One radioen, skal du bruge stereohovedtelefoner, da en monotelefon ikke fungerer. 

Du kan kontrollere, om hovedtelefonen er stereo, ved hjælp af antallet af blå ringe omkring spidsen: To ringe viser, at det er stereo. Hovedtelefoner med en normeret modstand på 32 Ohm fungerer bedst på vores radioer.

Spilletiden på batteriet afhænger af to faktorer:

  1. Hvor højt, du spiller. (Jo højere du spiller, jo kortere spilletid har du.)
  2. Din batterikapacitet. Som bemærket i det foregående spørgsmål, spiller et batteri med større mAh længere end et med en mindre normering. (Et 2400mAh-batteri spiller længere end et, der er normeret til 1.800mAh, når de begge anvendes ved samme lydstyrke.)

Vores stik er 3,5mm (1/8"), stereo minijack.

Almindelig afstøvning skulle være nok. Hvis du skal bruge en voks, er en flydende polish det bedste, men kun brugt sparsomt. Voks på sprayform frarådes. Husk at kabinettet er rigtigt træ, så det bliver mørkere med tiden.