Bluetooth Streaming / DAB+ Modtagelse / FM Modtagelse / AUX-indgang / Alarmklokke / Fjernbetjening / stænkbeskyttet

PAL+ BT

PAL+ BT er seneste model i Tivoli Audios prisbelønnede PAL familien og denne radioen har blivet kåret Lyd & Billedes Årets Beste Radio! Vi har taget den sindssygt populære PAL radio og lavet den om til en fremtidssikret radio med en følsom DAB/DAB+/FM RDS digital tuner, nu med trådløs Bluetooth-teknologi. Det, vi har skabt eren af de bedste bærbare radioer produceret.


Udvidelser

Carry Bag - PAL+
249 kr
Tilføj
Vælg en farve
Gratis levering
Ved ordre over 999,-.
2 til 3 Dags Levering
Ved bestilling før kl. 13.
30-Dags Returret
Fortryder du? Send det retur.
2-Års garanti
Køb uden risiko.

Om produktet

PAL+ BT er seneste model i Tivoli Audios prisbelønnede PAL serie af bærbare radioer.

Forestil dig Tivoli Audio’s vildt populære PAL radio fremtidssikret med følsom DAB/DAB+/FM RDS digital radiodel, udvidet med trådløs Bluetooth teknologi og hvad har du så? Kort sagt, en af de allerbedste kompakte, bærbare musikanlæg nogensinde.

PAL+ Bluetooth er kompakt nok til at tage med overalt, men kan spille højt med overraskende stor lyd fra en 2,5” (6,35 cm) lakeret enhed. Tilføjelsen af trådløs Bluetooth teknologi gør det let at streame din favoritmusik fra ethvert mobilt apparat, tablet eller PC.

Men bare rolig, du er også dækket ind med indgang til ekstern kilde med “gammeldags” kabeltilslutning og udgang til stereohovedtelefoner. Det genopladelige NiMH batteri klarer mange timer I træk og den praktiske, integrerede oplader genoplader batteriet løbende hver gang den medfølgende eksterne adaptor er tilsluttet. Og fordi den er vejrbestandig, kan du altid tage PAL+ Bluetooth med på turen.

Det flerfunktions kontrolhjul på oversiden giver direkte adgang til Tænd/Sluk, niveauregulering, kildevalg og stationsindstilling, mens fronten rummer forvalg for fem favoritkanaler på hvert radiobånd. Brug den fuldfunktions fjernbetjening til at justere EQ, skærmlys og alarmer præcist som du vil have dem. Tiden indstilles automatisk via DAB eller FM RDS.

Lyt til PAL+BT’s fremragende DAB+/DAB/FM radio eller stream lyd fra f.eks. iTunes, Spotify, TuneIn og Podcasts fra alle Bluetooth apparater.