Albergo+ 1.999 kr

Bluetooth Streaming / DAB+ Modtagelse / FM Modtagelse / AUX-indgang / Alarmklokke / Fjernbetjening

Albergo+

Tivoli Audio’s ALBERGO+ DAB/DAB+/DMB/FM bordradio er opbygget, så enhver kan betjene den uden forvirring eller frustration. De få knapper på fronten er overskuelige og displayet hjælper dig med tips når bestemte funktioner bruges, f.eks. indstilling af alarm.

Udvidelser

Albergo Stereo Speaker - Graphite
739 kr
Tilføj
Albergo Stereo Speaker - White
739 kr
Tilføj
Vælg en farve
Vælge et kabinet
Totalt
Gratis levering
Ved ordre over 999,-.
2 til 3 Dags Levering
Ved bestilling før kl. 13.
30-Dags Returret
Fortryder du? Send det retur.
2-Års garanti
Køb uden risiko.

Om produktet

Tivoli Audio’s ALBERGO+ DAB/DAB+/DMB/FM bordradio er opbygget, så enhver kan betjene den uden forvirring eller frustration. De få knapper på fronten er overskuelige og displayet hjælper dig med tips når bestemte funktioner bruges, f.eks. indstilling af alarm. Du kan på ingen tid vælge station, indstille de to vækkeure og aktivere forsinket slukning uden at gribe ud efter en manual. Adgang til Bluetooth trådløs teknologi er lige så let; efter tryk på en enkelt knap, kan du parre og forbinde din smartphone, tablet eller andet Bluetooth apparat og straks streame din favoritmusik trådløst til ALBERGO+. Alle disse funktioner er tilgængelige fra den medfølgende fjernbetjening, selv om Albergo+ også kan styres uden.

Albergo+ benytter de samme 3” fuldtone, long-throw højttalerenheder som vores højt roste ModelOne bordradio. Det sikrer vellyd af høj klasse fra et kabinet som optager forbløffende lidt plads, i modsætning til mange andre clockradioer på markedet i dag.

Albergo+ er særdeles velegnet til ethvert hotelværelse eller gæsteværelse. Når stilren indretning og let betjening er højt prioriteret, opfylder Albergo+ disse behov og mange flere.

Mens de standard farvemuligheder vil klæde de fleste rum, kan man som ekstratilbehør vælge et custom træsvøb i en række finerfinish i ægte træ for en endnu mere elegant fremtoning. Albergo+ kan også udvides med en matchende Stereo Speaker for at skabe et komplet stereosystem.